Aanvraagprocedure

MedTech Fund heeft ruime ervaring met de beoordeling en financiering van apparatuur. We denken graag met je mee over maatwerkoplossingen.

Aanvraagprocedure

Past financiering door MedTech Fund in de groeistrategie van je bedrijf? Start dan de aanvraagprocedure. We lopen hieronder alle stappen met je door.

1. Quickscan

Start met het invullen van de quickscan. Hierdoor krijgen we een beter beeld van de onderneming, de innovatie waarvoor MedTech apparatuur nodig is en hoogte van de investering. Met deze informatie beoordelen we of de aanvraag in aanmerking komt voor MedTech Fund.

Start de Quickscan

2. Intakegesprek

Na een positieve quickscan, voer je een intakegesprek met de fondsmanager.

3. Indienen aanvraag

Volgt er een positief oordeel uit het intakegesprek? Dan ontvang je van ons een aanvraagformulier. Voordat je het formulier officieel indient, raden we aan het concept te laten checken door de fondsmanager.

4. Toetsing aan criteria

We toetsen de aanvraag op kwaliteit en (financiële) haalbaarheid.

5. Voorstel presenteren

Als het voorstel voldoet aan de criteria dan volgt een presentatie aan en gesprek met de investeringscommissie. De commissie beoordeelt de aanvragen vier keer per jaar op vastgestelde momenten. Deze momenten staan in onze kalender.

6. Advies

Op basis van de ingeleverde documenten en de presentatie van het voorstel geeft de investeringscommissie een advies aan het fondsbestuur.

7. Besluitvorming

Het bestuur van High Tech Fund BV besluit, mede op basis van het advies van de investeringscommissie, of zij de gevraagde financiering (lease) toekennen. Wij informeren je hierover, doorgaans binnen twee weken na de presentatie. Bij een positief besluit stemmen we eveneens een aantal andere zaken met je af, zoals de leaseovereenkomst.

8. Monitoring

MedTech Fund kan tijdens de looptijd (financiële) informatie opvragen en/of met je in gesprek gaan om de financiering te monitoren.

Contact

 

 

Privacy Statement
Cookiebeleid
Algemene voorwaarden

Privacy & Terms

Maak een afspraak

Wij helpen je graag met je vragen over MedTech apparatuur en funding. Neem contact met ons op!